TUOTTEET

 Hoitolassamme on huolella valitut ja monipuoliset ammattihoitosarjat. Näiden avulla syntyy todellisia, näkyviä hoitotuloksia. Sarjoissa myös hoitolahoitojen vaikutuksia tukevia ja ylläpitäviä kotihoitoaineita. 


Tässä muutamia esimerkkejä sarjojen parhaimmistosta, mielenkiintoisimmista kotihoitoaineista.
 
 
Gernetic


Gernetic on ranskalainen, ammattilaisten käyttöön ja asiakkaiden kotihoitoon suunniteltu hoitosarja. Sarja sisältää tuotteet ihon perushoitoon ja erityisongelmiin kasvoilla ja koko vartalolla.
Tuotteiden vaikutus perustuu, vitamiineihin, hivenaineisiin, aminohappoihin, proteiineihin , joiden annostus on tarkkaan määritelty. Bioteknologiaa hyväksikäyttäen, tarkan tutkimustyön päämääränä on terveys ja hyvinvointi.

Synchro 

 Synchro, Gernetic -sarjan ensimmäinen hoitotuote, joka alun perin kehitettiin lasten palovammojen hoitoon, soveltuu kaikkiin toimintahäiriöihin kasvoilla, käsissä, rinnoilla ja vartalolla.

Tuote soveltuu kuivan, atooppisen, vanhenevan, epäpuhtaan ja acneihon hoitoon. Sillä hoidetaan myös arpia, allergioita, herpestä ja palovammoja. Rauhoittaa, ravitsee ja parantaa.
Synchrolla on saavutettu uskomattomia hoitotuloksia hoitolassani jo pitkälti yli 10 vuoden ajan.

Cytobi 

Ravitseva erikoisvoide. Erinomaisia hoitotuloksia vaativissa iho-ongelmissa; ennenaikainen vanheneminen, hivenaineiden puutostilat, erilaiset tulehdukset, ekseemat, rosacea (ruusufinni), lupus, prosiasis, arvet, palovammat. 

Adipo gasta 

Paras kokeilemani hoikistava tuote, joka auttaa vähentämään rasvakeräytymiä vyötärön, lantion, vatsan, reisien, käsivarsien alueella. (Tuote toimii, vaikka ei varsinaisesti laihduttaisikaan.) Lisäksi se tukee ruuansulatusta ja vatsantoimintaa sekä sisältämiensä hivenaineiden ansioista vähentää makeanhimoa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! 

Miesten linja Men 

Miehet voivat toki käyttää samoja hoitoaineita kuin naisetkin, mutta Gernetic on kehittänyt myös oman tuotelinjan miehiselle maulle. Helppokäyttöisiä ja raikkaita tuotteita. Myös miehen ihon ikääntymistä vastaan. Erinomainen lahjaidea! 

Phyt’s


  

PHYT,S on todellinen orgaaninen ihonhoitosarja. Kehitetty Ranskassa PHYT’S laboratorioissa, joka on ekologisesti vastuullinen ihonhoitoyritys. PHYT,S laboratoriot ovat saaneet ranskalaisen COSMEBIO - sertifikaatin. 

http://www.phyts-usa.com 

Creme Ylang 

Herkän ja ärtyneen ihon rauhoittava ja kosteuttava voide. Tasoittaa myös ensimmäisiä pieniä juonteita. Kokeilemisen arvoinen tuote! 

Masque Revelateur

Tämä puhdistava, kosteuttava, rauhoittava voidemainen naamio sopii erinomaisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle.
Tarkempia ohjeita yleensäkin naamioiden käytöstä saa hoitolahoitojen yhteydessä tai tilatessaan pelkän kotihoito-opastusajan.

Naturoderm 

Ilman tätä tuotetta on mahdotonta elää! ? Naturoderm on tehoaine erilaisiin ihovaurioihin. Haavoihin, naarmuihin, hyönteisten pistoihin, puremiin, näppylöihin, finneihin, auringonpolttamiin, pieniin palovammoihin ja desinfiointiin.
Tuote nopeuttaa ihon punasolujen muodostumista, ihon uusiutumista ja paranemista.
Aftoihin - lasilliseen vettä pari tippaa Naturodermia ja purskutellaan suussa, ei huuhdella - kerran päivässä.
Auringonpolttamiin 1/3 tuotetta ja 2/3 osaa vettä, jos tuntuu liian voimakkaalta sellaisenaan.
Tuotetta testattu sairaalakäytössä.

PHYT’S miesten linja 

Miehelle ihon kotihoidon nopeus ja selkeys ovat tärkeitä. PHYT’S on hyvä vastaus tähän. 

 

Bion


 

BION -tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneen biokemistin yhteistyö. Heidän asiantuntemuksensa ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on tuottanut edistykselliset BION -hoitotuotteet, joilla pystytään vaikuttamaan tehokkaasti ja täsmällisesti ihon toimintaan.
BION -tuotteilla pystytään menestyksekkäästi hoitamaan acnen eri muotoja. Yksinkertaiset, selkeät perustuotteet sopivat myös ongelmattoman ihon hoitoon ja ihon vanhenemisen ennaltaehkäisyyn.

Follicle clearing lotion 

Tämä herkemmällekin iholle soveltuva paikallistuote on tarkoitettu acnen, rosacean tai yksittäisten tulehdusnäppyjen hallintaan. Estää tehokkaasti huokosten tukkeutumista, laskee vapaiden rasvahappojen toiminnasta aiheutuvaa turvotusta. 

Inhibiting gel 

Tuo uuden teknologian saavutukset acnen ja muiden tulehdustilojen hoitoon. Vaikutus kohdistuu acnen ja tulehdustilojen mineraalien puutostiloihin. Inhibiting gel soveltuu kohtalaisen ja vaikean acnen, rosacean ja herpes simplexin sekä karvatupen tulehduksen hoitoon ja sitä tulee käyttää kosmetologin ohjeiden mukaan. Tuotteen käyttö karvanpoiston jälkeen ehkäisee sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamia ongelmia. 

Sinulle,
joka arvostat työn laatua!